Екскурсія починається із зустрічі групи на прохідній фабрики. Невеликий екскурс в історію створення кондитерської корпорації ROSHEN, розповідь про її продукцію та фабрики. Перегляд фільму про процес виробництва кондитерських виробів ROSHEN.

Далі група направляється на оглядовий майданчик одного з цехів, де знайомиться з процесом виготовлення карамельної маси і формуванням карамелі «Еклер» і «Молочна крапля». Екскурсовод розповідає про технологічний процес виробництва карамелі і знайомить з роботою загорткових машин і процесом складання гофрокоробів. Група спостерігає за процесом фасування карамелі в пакети на розфасовувально-пакувальному обладнанні.

Потім група спілкується з екскурсоводом, ділиться враженнями, і проходить в зал для дегустації. По закінченні дегустації екскурсанти отримують солодкі подарунки. Екскурсовод проводжає дітей за межі території фабрики.

Тривалість екскурсії - 90 хвилин